Monday, October 8, 2012

Matrikulasi

Kelam kabut mama and ayah bila muaz kata kena urus sendiri permohonan ke matrikulasi. Alhamdulillah ada pakcik yang rajin nak melayan. Cik Zul tolong dapatkan pin number dari BSN kerana kena bawa salinan IC dan IC muaz ada di tangannye. Since we thought that the deadline is tomorrow. Tup tup bila dah dapat, tengok-tengok deadline 30 November....mmmmm. In a way..alhamdulillah..tak logik pun tutup awal-awal, orang duk tengah struggle nak SPM. So kepada makcik-pakcik yang belum sempat ambil pin number ni boleh la pi BSN..


2 comments:

kkida @ 1001resepi said...

eh! eman kata dah tutup...kda ingat nak suruh dia apply matrikulasi juga...

p/s no kena buang word verification kat komen ni...:)

NBK said...

kda masih bukak lagi..jom mintak..standby je kan..kita tak tau result depa camner..laluan matriks pun not bad nor rasa

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5