Monday, October 29, 2012

Ayer Mata

After almost 2 and a half years bersalin baru dapat pergi berurut..Ha ha..Tendency emak-emak ni mengutamakan orang lain dulu baru diri sendiri. Hari ni menyambung cuti. Pagi-pagi hantar maryam ke nursery. By 10.30 hantar kak sarah and abang Muaz naik bas ke JB. Balik rumah dan bagi  Muneer makan ubat. Kesian muneer demam pulak..Lepas tu baru ke Mata Ayer Spa. Alhamdulillah walau pun walk-in tak perlu menunggu lama, mungkin sebab masih pagi dan orang pergi bekerja. So for RM220 sempat lah bersauna, body-scrub dan massage. Tak tau lah mahal ke ok, rasanye ok lah tu..


Mata Ayer Spa menggunakan product Tanamera..tanah merah le tu, dan scrubnya Boreh..beras hancur le gamaknye...Next time kita pi buat facial pulak...So tomorrow we ll go back to the same routine. Exam question pun dah ready just waiting for some final steps before the big day on Monday. Kebetulan pulak same day dengan SPM..so bukan je students kita yang berdebar, kita pun tumpang 'stress' mengenangkan anak bujang sulong kita yang akan seat for SPM...

2 comments:

Jun Cupcakekasih said...

mentang mentang dah ada maid....siap berspa lagi. dengki ni. Yang kita ni tersenget-senget ler urut tapak kaki sendiri dengan minyak Afiat...eeeeee

NBK said...

alahai pi spa jap je...kasih pun sesekali nak dok kat umah ngan arina..boleh le mak dia pi spa n massage tangan dah lenguh uli fondant

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5