Sunday, November 13, 2011

Donut time..:)

Oleh kerana terliuq tengok donut cikjune cupcakekasih, kita pun merajinkan diri buat donut ni, walaupun baby Maryam tak berapa sihat masa weekend ni. Ok la, cuma terlebih susu kot so 'berat' sikit jadinya.



Donut disadur gula, tapi terlebihkan..ish ish...Unhealthy. Munirah macam tak berapa minat, tapi bila tengok muneer makan, ok lah tu..:)



6 comments:

cupcakekasih said...

inilah donut kegemaran ayah....bersalut gula. Dulu masa kat flat tu...petang2 suka buat donut sempoi ni...ayah balik shift pukui 3

mamasita said...

Donut camni cicah dalam air kopi pun sedaaap!!:DD

mamasita said...

Doc..apapulak taim bawah tu 5.07 am yerk?
Ni dah kul 9.07 malam..hish!!:DD

NBK said...

akak MM...dont worry lah part jam tu..i pun tak gheti nak membetoinya..

noorsafone said...

salam perkenalan Nor...minum ptg dgn air kopi sedap jugak donut tu kan...

Zalikha said...

LOL....muneer balun jeer...munirah diet...

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5