Monday, August 22, 2011

TQ Dr. Z

Alhamdulillah tetiba dapat some biskut raya hasil tangan Dr. Z gang sekuliyyah. Nampak gayanya kena merajinkan diri cuba buat biskut raya lah pulak..tahun depan lah..:)




Comel comel hasil tangan member kita ni. So nak buat alasan apa lagi yek blog owner? :) ..Yelah member kite ni pun nak jadik professor jugak, anak berkeriut jugak, kerja kat office mcm lipas kudung ligatnya, still boleh buat makan sedap-sedap kat anak-anak...motivasi diri

2 comments:

cupcakekasih said...

gambar tak clearlah Dr N

NBK said...

btul lah tu..nyampah..kamera ada tapi wire nak masukkan ke lap top tak tau kat mana....

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5