Sunday, December 6, 2009

minggu 13

first trimester dah berlalu. Berbunga bunga hati melangkah minggu 13. Tapi yg 'sedih'nya walaupun matahari dah mula muncul dikuantan, loya kat tekak ni tak setel setel juga. Anyway actually has improved a lot tapi tulah dasar manusia, tak pernah nak value the positif change..So sabtu hari tu kerana pening kepala nak makan makanan 'yg sesuai' di tekak tak ada, kuat juga semangat drive pi giant (since hubby and the guys turun KL). Doa sepanjang jln supaya selamat drive pegi n balik..so banyak benda benda merapu yg dibeli nak melayan tekak...Butas usual bila dah balik and makan ..sudah nye keluar balik..Anyway dpt juga beli beberapa benda.

This week Y2 dah start, nak tak nak kena push untuk touch up lecture yg ada. Alhamdulillah dulu dah bagi so tinggal improvise. A bit sad since abg muaz is going back to school in the weekend. Sedih sebab tak larat nak masak apa apa untuk abang muaz. Hari hari bibik masak sebab mama baring je bila dah balik rumah..Kesian abg.

Pun dah jarang call opah. Takde mood nak call kalau diri sendiri tak ceria..buat susah hati opah je...

Hypersalivation is still there...Selagi larat ku telan dah tak larat berkawan le dengan tong sampah...ish ish..ish..

I pray to Allah that i will soon regain my strenght, less nausea and vomiting..

2 comments:

cupcakekasih said...

ada ker teringin makan cupcakes bentuk ikan bakar ke, kek bentuk daging rusa ke...boleh ler tolong masak. Sian benor ni...sabor je la!

Dr.N said...

alhamdulillah makin elok ni, cuma manis manis kureng sikit...ikan patin tempoyak laju

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5