Sunday, March 22, 2009

Update

13 March - went to JB to pick up abang muaz..Attended 2 weddings, anak cik marian and anak cik sahak, and a menyambut session. Perut penuh dengan beriani..ish makan macam tak pernah jumpa..

16 March - Back to Kuantan..Both me and muneer started to cough
17/3 - we cough still
18/3 - muneer started having fever..oh..our plan to see gajah was cancelled
19/3 - fever. Stated on antibiotic
2o/3 - house renovation..down went the wall..the guest room is now bigger. Lambat betul rasanya projek renovation ni. Macam nak buat banglo walhal secotet je
21/3 - Bye bye darling mama..Rasa tak puas cium pipi abang muaz lepas solat..hu hu..pengorbanan mama untuk abang..Tapi nak wat camnerkan..May Allah bless you always..

Hari tuh abang jadi imam solat dgn adik ayat Quran yang abang baca, mama sure tak hafalnye..Mama sekadar hafal ayat lazim juzu ammar..asyik 4 qul je...Abang dah jauh ke depan. Lepas solat abang doa lancar dan confident bukan cam mama..mama time sekolah sekadar cakap melayu jelah..No effort to actually hafal doa dan makna nya..Harap mama sempat improve diri mama. Mama sempat pesan pada abang jika ditakdirkan mama dan ayah pergi harap harap abang boleh jadi imam solat jenazah..Jika berkesempatan le. Kalau tak pun, abang dan adik adik tolong doa buat mama dan ayah.

Thesis wise - Malas nak tulih le..Cuti sekolah projek pun tutup..Lepas nih kena pulun giler giler.

Ayah now driving alone from JB to Kuantan. Ya Allah please make my darling be home safely..Amin

Batuk please go away. Cant stand this heavy coughing..

2 comments:

JUN said...

hem apa cerita pizza semalam....lepas ni Pondok Pizza tutup kedai ler...

Anonymous said...

alhamdulillah pizza tak sempat duk lama di dunia kerana terus dibaham sebaik dihidangkan.....;)

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5