Thursday, January 1, 2009

Bye Bye doesnt mean forever

Salam..I m at Kuantan now...Baru pindah 1 minggu. happier now sebab ah duduk rumah sendiri. More space and better privacy...

Buat Kda tq..sebab buat farewell bbq. Nor try give comment kat blog kakda tak boleh. Nor rasa happy dpt duk kl for the last 3.5 years sebab dpt duk dekat adik beradik...especially bila lepak kat sg.penchala..Memang activity yg di look forward oleh nor anak beranak....Takpe la nor ada resort kat sg,penchala..Kak da ada chalet kat bukit istana kuantan...kih kih

Kepada..abang, kak ti, kak da, nan, izham..relatives..n friends..Do come and visit my house at No.20, Lrg IM 10/15, Bukit Istana Kuantan...

2 comments:

kakda said...

Mana gambar-gambar hari pindah atau gambar-gambar rumah baru? Postkanlah kat dalam ni, nak tengok. Kakda dah betulkan blog kakda. Kalau nak komen boleh dah.

Anonymous said...

Sori belum jumpa wayar nak connect phone to lap top....hi hi...

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5