Sunday, November 7, 2010

5 bulan

Alhamdulillah, Buah hati pengarang jantung kita sekeluarga dah 5 bulan today. Hari tu dah nak 5 bulan. Today memang dah 5 bulan. See betapa 'mengada ngadanya mak dia nih. kalau anak yang lain dulu, 'terlepas pandang' je kalau setakat bulan bulan ni. yang ni terlebih pulak. ya lah dulu 'muda' sekarang dah 'senior'...lain lah sikit perangai maknye. Apa ye perkembangan sweetie pie mama ni. masih gudgirl..tak banyak songel. Cuma bila nak suruh tidur buai..nak berguling-guling macam di lantai. Now dah rolling ..so terpaksa letak toto sbb dah 2 ,3 kali kepala langgar lantai...Mama doakan maryam akan terus membesar sihat dan Allah permudahkan hidup maryam. You are the apples of our eyes...

Eh apa tu? Padang bola untuk sikenit yang suka rolling rolling

Buah hati kita

2 comments:

ida said...

hai penuh satu hall tu dengan toto...boleh le opah pun tumpang berguling sama...

Dr.N said...

:)

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5