Tuesday, August 10, 2010

Hari raya


Sebenarnya hari ini hari raya saya.. Ish macam mana boleh raya, belum pun puasa..Hi Hi..baru habis ganti..ngam ngam gitu. Sebenarnya ini bukanlah sesuatu yg baik untuk dicontohi. Apa nak buat lepas raya hari tu terus pregnant..Itu pun sempat ganti 5 hari during pregnancy. So lepas bersalin ni dapat cover lagi 2 hari. Alhamdulillah tak payah bayar fidyah. Tapi waktu sahur memang saya bantai minum air ..almost up to 1.5-2 litres. Memang payah nak meneguknya but baby punya pasal ku telan jua. And also I ate kurma. Hopefully dapat melaksanakan ibadat ini dengan baiknya sepanjang Ramadhan 2010. But I still m aware ruksah yg membenarkan kita berbuka jika perlu..Hope tak tinggal banyak sangat..

2 comments:

ska said...

merujuk pd entry gambang water resort tu,

"I didnt doo much just looking around as I was pregnant. "

pregnant lg? ;)

Dr.N said...

tu gambar lama le kak..ish silap tak de date..Mana boleh pregnant lagi dah veteren..Giliran uols yg muda pulak lah ;)

lb3f.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Ta5